MENI
IvanMiladinovicMEC29092018Press-10

Trka sezone na Adi Huji – Ipone Moped Endurance...

U Bačku topolu po titule

30. 09. 2018. Comments (0) Views: 1263 Motociklizam, Motokros

Jankovići potvrdili primat i u Tovariševu

Pretposlednju trku Otvorenog šampionata Srbije u moto krosu koja je održana u Tovariševu, nadomak Bačke palanke, kada su u pitanju dve osnovne klase MX 65 i MX 85 obeležili su braća Jankovići, Luka i Lazar. Naravno, da im ritam nisu davali i bespoštedno ih jurili u nameri da ih prestignu, ali pre svega fer i korektno Relja Kuzman i Aleksa Milosavljević, odnosno Milan Vukajlović i Vuk Drmanac, ni publika ne bi uživali, a njima uspeh ne bi bio tako vredan.

U najjačoj klasi MX 1 diplomirani pravnik i višestruki šampion Branko Antić bio je na visini zadatka. Marko Kostić je uz male oscilacije osvojio drugo, a Stefan Radanov treće mesto sa konstantom vožnjom. Nenad Petrović je osvojio prvo u MX 2, a Janko Railić drugo, odnosno prvo u MX 2 junior klasi.

MX 3 klasa pripala je Viktoru Langu, drugi je bio Vlade Rajević, a treći Gabor Sagmajster. Miloš Đorđević povratnik na stazu bio je ubedljiv u klasi MX B. Branku Radanovu nije zabavno bez Gileta Stankovića koji je odsutan zbog preloma noge, pa je završio na drugom mestu u klasi MX S iza Gabora Botke, a ATV je pripao Zdravku Crnjanskom.

PLASMANI

Plasman MX ATV

Plasman MX1

Plasman MX2 Junior

Plasman MX2

Plasman MX3

Plasman MX65

Plasman MX85

Plasman MXB

Plasman MXS

Tagovi: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *