MENI

Radojković u novoj hondi „juri“ dijamant

Stara planina za uvertiru sezone

17. 05. 2018. Comments (0) Views: 555 Autosport, Reli

S’ Bugarima u bolje sutra

Obrni okreni, kada je kraljevska disciplina auto sporta u pitanju, nekako ne možemo bez reli posada iz susedne Bugarske. Istini za volju iskreno im se i radujemo ne samo zbog brojnosti, nego i zbog voznog parka, a to što nas po pravili zahvaljujući pomenutom i zbog mnogo drugih razloga pobede, to nekom drugom prilikom. Pomenemo mi njima Bregalnicu, Kajmakčalan, Montevideo, ali to je bilo pre 100 godina…

Dolazak posada iz komšiluka na 51. Srbija reli vest je i na zvaničnom sajtu SAKSS, koju u celosti prenosimo, sa opaskom da će se Bugari dodatno radovati zbog blizine Vrnjačke banje, pitanje je šta bi radili da se cepa u okolini Pirota?

„Zvanično- 51. Srbija reli deo Šampionata Bugarske!

U kancelarije AMSS- a i SAKSS- a iz sedišta bugarske automobilske federacije (BFAS), stigao je dopis koji će obradovati sve istinske ljubitelje relija. Naime, odlukom Upravnog odbora tamošnje automobilske sportske organizacije, odlučeno je da 51. izdanje Srbija relija bude deo Šampionata Bugarske! Odluka jeste očekivana, ali je na njenu potvrdu trebalo nešto duže sačekati.

U obrazloženju ove odluke, predsednik BFAS- a, gospodin Vlado Ilijev, kaže da „imajući u vidu tradicionalno dobre odnose dveju federacija, te interes bugarskih takmičara i vozača, očekujemo potvrdu uvrštenja u kalendar i uslove za sve zainteresovane“.

Podsećamo da se ovogodišnji Srbija reli vozi u Vrnjačkoj banji i okolini, te će Bugarima biti još jednostavnije da u što većem broju dođu i pojačaju konkurenciju.

Pismo BFAS“

Tagovi: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *