MENI

Prvi put na stazi – I šta sad?

Delta Motors na otvaranju sezone apeluje na bezbednost

13. 05. 2018. Comments (0) Views: 679 Endurance, Motociklizam

Na Huji neizvesno do samog kraja

Kada smo pre samo nekoliko dana najvljivali trku, rekli smo kako pobednik neće biti najbrži već tim koji bude imao najviše sreće. Tako i beše noćas na stazi Kart moto centra Ada Huja. Favoriti sa kvalifikacijama, timovi Nanotech i Garage Team od početka su krenuli sa jakim tempom, ali su onda usledili problemi.

MEC pobednici I trke

Prvo je Garage Team iz Zrenjanina imao peh sa kvačilom koji su rešili za sedam minuta i time izgubili devet krugova u odnosu na prvoplasirani Nanotech, da bi u poslednjih 30 minuta Novosađani ostali bez goriva i u guranju motora do boksa izgubili su četiri kruga. Neizvesno je bilo do samog kraja, kada se razlika smanjila na svega jedan krug, a kao pobednik iz borbe za pobedu izašla je ekipa Nanotech, ispred Garage Teama uz svega 46 sekundi prednosti. Treće mesto pripalo je ekipi Cottone Superbike.

MEC dueli na stazi I trka

U Open klasi startovalo je svega deset vozača i to tri u klasi Varijator i sedam u klasi sa automatskim menjačem. Među varijatorima najbrži su bili vozači ekipe Garage Majstori, ispred ekipa Cottone Superbike i S Tuned Racing.

MEC start I trke

Među mopedima sa automatskim menjačem, u klasi Open najbrža je bila ekipa CRT, ispred Addinol Taurunum Racing Teama 1 iz Zemuna i ekipe Moped Laboratorija iz Pančeva. Kompletne rezultate možete pogledati na zvaničnom sajtu www.mec.rs .

MEC finiš I trke

,

Sledeća trka na programu je 09. juna u Kraljevu.

Tagovi: , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *