MENI

Samo za odvažne i spremne

Drugi reli terenaca u Deliblatskoj peščari

23. 04. 2018. Comments (0) Views: 692 Offroad

Andrićima I „Memorijal Miloš Mirković“

Prvim „Memorijalom Miloš Mirković“ startovala je sezona relija terenskih vozila u organizaciji klubova Razor i Plumrace Sportskog auto moto saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu prestonog grada. Posle nešto više od 150 kilometara terenske vožnje i nadmetanja u pet disciplina, prvo mesto osvojila je posada Dejan i Đorđe Andrić, otac i sin. Drugo mesto osvojio je Lav Basarac, a treće Predrag Bojčić.

Đorđe i Dejan Andrić

U idealnim vremenskim uslovima karavan od devet terenskih vozila zaputio se sa perfirije Beograda pu Povlena, Maljena, Suvobora sve do Divčibara i natrag na cilj, gde je ujedno bio i start. Tokom celodnevnog putešestvija ređale su se jedna po jedna, od pet predviđenih disciplina, čijim konačnim zbirom se i dobija pobednik. Ispiti spretnosti i tačnosti tokom upravljanja terenskim vozilom su samo jedan deo, kada je u pitanju tehnika vožnje. Popunjavanje testova iz poznavanja saobraćajnih pravila i propisa su i te kako bitan deo, plus pucanje iz vazdužnog pištolja i šutiranje na male golove.

X Trail na Memorijalu Miloš Mirković

U vrlo veseloj atmosferi sa izraženim takmičarskim duhom i željom za pobedoma protekao je prvi od četiri predviđena relija terenskih vozila Sportskog auto moto saveza Beograda. Druga runda zakazana je za 13. Maj. Na kraju sezone zbirom plasmana sa četiri takmičenja, dobićemo šampiona relija terenskih vozila.

  • Off road bara pristup
  • Prva pauza Memorijal Milos Mirkovic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *