MENI

Vrelo na vetru i ispod nule

Pres slalom na Beogradskom sajmu

26. 02. 2018. Comments (0) Views: 958 Autosport, Kružne trke

Rođen je novi brend: Ne trka se više “seat”, već “kupra TCR”

Zanimljive vesti stižu iz Martorela: Seat je pokrenuo poseban performantni, sportski i trkački brend Kupra.

Nova robna marka biće integrisana u kompaniju, ali će imati sopstveni identitet i krasiće je “jedinstvenost, sofisticiranost i performanse”.

Seat opisuje Kupru kao vrhunski izraz svog sportskog karaktera. Modeli automobila biće razvijani zajednički, s čvrstom ambicijom da brend počne da raste samostalno i etablira se među entuzijastima. U tu svrhu, u oko 260 prodajnih salona Seata širom Evrope postojaće zaseban prostor posvećen Kupra modelima.

“Kupra je velika prilika za Seat, naše klijente i naše poslovanje”, rekao je predsednik Seata Luka de Meo. “Ceo projekat nastao je kao san gupe ljudi koji su tražili način da osvoje novu grupu ljubitelja automobila.”

Kupra brend ubuduće obuhvata kompletnu Seatovu sportsku i trkačku diviziju. Te aktivnosti su dosad bile odgovornost Seat sporta, koji će biti potpuno integrisan u novu robnu marku.

Prvi Kupra putnički auto biće “ateka”, ali prvi trkački zvaće se “kupra TCR” i takmičiće se u TCR serijama u 2018.

Takmičarska sprava će na nosu i petim vratima imati i novi logo brenda, inspirisan plemenskim tribalima i izveden u bakarnoj boji. Španci kažu da on oličava “vrednosti koje Kupra želi da emituje: strast, preciznost, odlučnost i odvažnost.

preuzeto: serbiranig.com

Tagovi: , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *