MENI

Septembarsko – oktobarsko finale RR i moto klasika na...

Moto klasik vadi prosek

27. 09. 2017. Comments (0) Views: 675 Brzinski, Motociklizam

Beranovac za uvod razradu i kraj brzinskog motociklizma MSS

Nekadašnji vojni poligon za obuku vozača motora i kamiona Beranovac kod Kraljeva, već duže vreme pledira da preraste u auto motodrom, ali ni Skadar na Bojani nije nikao preko noći. Dok učesnici suvozemnog tehničkog sporta na dva točka u disciplini brzinski motociklizaam ne dobiju pravo igralište ne preostaje im ništa drugo već da se trkaju na Beranovcu. Onako kako je i počeo Otvoreni šampionat Srbije u brzinskom motociklizmu trkom na Beranovcu, tako je doživeo razradu, a za koji dan doživeće i zaključak.

Koliko god takmičari voleli ili ne mali krug, drugo im ne sleduje, jer prosto nema. Vršac je bio na korak da bude završeno, a Batajnica je bila izvesna, ali avaj. Shodno tome MS Srbije rešio je da upriliči dupli trkački program. Oprobana mustra koja je dovoljno puta viđena do sada, ima svojih prednosti i naravno nedostataka. Kako već duže vreme takmičari brzinskog motociklizma voze sa kolegama iz moto klasika, u toliko je sve na kvadrat. Drugim rečima ko se odluči da u vikednu pred nama pažnju posveti sportu brzina na dva točka na asfaltu imaće dosta toga da vidi.

Petak 29. septembar i subota 30. od 8 do 9 časoava prepodne rezervisani su za prijave. Posle toga sledi tehnički i verifikacija, a nakon toga kvalifikacije. Start prve trke u subotu moto klasik šampionata zakazan je za 13.30, odnosno brzinskog motociklizma u 15 časova. Sutradan u nedelju situacija je skoro pa preslikana.

SATNICA satnica KV 30.IX i 1. X 2017

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *