MENI

Trofej Chivas Best of Show za ALFA ROMEO...

XII Godišnji skup udruženja istoričara automobilizma

18. 08. 2017. Comments (0) Views: 668 Oldtajmeri

Beogadski konkurs elegancije 2017

Po 7. put u Beogradu, u okviru manifestacije CHIVAS 24 sata Elegancije (www.24hoursofelegance.com), subota 2. septembar je u znaku „Beograd Classic Car Show-a 2017” pod pokroviteljstvom Beograda na Vodi, na kojem predstavljamo zvezde među automobilima u vlasništvu najpoznatijih svetskih i domaćih kolekcionara, a takođe ćete imati priliku da čujete, vidite, dodirnete neke od najcenjenijih luksuznih brendova današnjice, ali i da upoznate i popričate sa njihovim kreatorima, onima koji čine onu ekskluzivnu nišu namenjenu najzahtevnijim klijentima.

Oglas Belgrade Classic Car Show 2017

Od 12 sati, Beograd na Vodi će po prvi put biti domaćin prestižnog automobilskog događaja „Konkurs Ele-gancije – Concours d’Elegance 2017“, izložbi najlepših modela klasičnih automobila, odabranih specijalno za ovu priliku, a koji je besplatan i otvoren za publiku. Ove prelepe automobile ocenjivaće stručni žiri, kojim će predsedavati poznati kolekcionar Anthony Hertzberger iz Amsterdama, birajući najbolje u različitim kategorijama, što će kulminirati svečanom dodelom nagrada i proglašenjem „CHIVAS Best of Show 2017“ u popodnevnim satima. U konkurenciji medju domaćim su i sledeći vrhunski svetski kolekcionari sa svojim raritetnim, klasičnim automobilima:

•Jedan od najcenjenijih kolekcionara Evrope, Ion Tiriac, famozni teniski menadžer i poslovni čovek, otkriva još jednu svoju pasiju, a to su klasični automobili, i predstavlja zvezdu svog muzeja Tiriac Collection na 24 sata Elegancije u vidu Rolls Royce Phantom II iz 1937. godine

•Iz Monte Carla nam stiže delegacija kluba Rolls Royce Azure i predsednik kluba Juan Tamenne sa svojim lepotanima od metala

•Franco Lombardi sa Ferrari Dino, trkačkim biserom, podsetiće na 70 godina marke, kao i kolekcionar Nikola Livon sa spektakularnim Ferrari 275 GTB/2

•Spektakularni istorijski modeli Rolls Royce Corniche cabriolet vlasništvo SAŠE HROVATA iz Slovenije

•Pobednik Concorso d’Eleganza Alla corte dei Medici iz Firence, Gianni Morandi, dovodi svog prekrasnog cabrio Fiat

Na prelepom platou iza zdanja Beograda na Vodi u 12.30 časova biće otvorena i izložba dizajna prvog srpskog superautomobila AQOS, koji je dizajnirao naš proslavljeni automobilski dizajner Saša Milovančević.

U 17.30 časova, ispred Beograda na Vodi (Gallery walk) će prošetati dame sa najlepšim šeširima u izboru za Najlepši šešir koji se organizuje sa delegacijom humanitarnog udruženja Amitie sans Frontiere iz Tokija i Monte Karla, i to kao uvod za „CHIVAS Best of Show 2017“, dodelu najprestižnijih nagrada kolekcionarima oldtajmera, u okviru „Belgrade Concours d’Elegance 2017“. Dođite da se uverite da li je pobedio najlepši automobil ovogodišnjeg konkursa!

Ulaz je besplatan i slobodan za sve posetioce BELGRADE CLASSIC CAR SHOW-a i CHIVAS Concours d’Elegance 2017 – izložbe klasik automobila ispred BEOGRADA NA VODI, u subotu 2 septembra od 11 -19h.

Dodatne informacije na www.24sataelegancije.com

Komentari su zatvoreni.