MENI

Neka nova Avala za CEZ bodove

Špadijeru rekord Avale

24. 06. 2017. Comments (0) Views: 2489 Autosport, Brdske trke, FIA CEZ

Špadijeru prvo vreme u globalu GT

CEZ ŠAMPIONAT I KUP SRBIJE NA AVALI U IDEALNIM USLOVIMA I NA NOVOJ ASFALTNOJ PODLOZI

Luka Špadijer

Kvalifikacioni treninzi za šampionat Centralonoveropske zone (CEZ) i Kup Srbije na brdskim stazama, koji su odrađeni na novoj asfaltnoj podlozi na nekadašnjem Žrnovu, sadašnjoj Avali, pripali su Luki Špadijeru gostu iz Crne Gore u globalu GT.

Stanišin bunar bez dna

Organizator Sportski auto karting savez Srbije uz nesebičnu pomoć Grada Beograda učinio je maskimum napora da uslove na stazi i pored iste dovede do granice idealnih. Shodno tome oba kvalifikaciona treninga protekla su u najboljem mogućem redu.

Alkesndar Vidosvaljević Bobo

Ako se izuzme CEZ, u domaćim okvirima prvo vreme u vlasništvu je Uroša Brkića u hondi sivik, koji je bio brži za šest desetih delova sekunde od Alekse Radojkoviča u ford fokusu. Četvrto vreme ostvario je Aleksandar Vidosavljević u jugu 1.4, a tik iza njega spakovali su se Dragan Filipović u pežu 106, odnosno Nikola Jović u „lavu“ 206.

Jovan Lazarević Avala

Stari znanac austo sporta doktor iz Kragujevca Dejan Ilić Dženinks u jugu 1.4 ima sedmo vreme, a Vuk Radenković u vagenu polo osmo. Još jedan goste iz Crne Gore Goran Kapičić u vožnji protiv štoperice ostvaro je deveto, a Luka Kotorčević u pežou 106 deseto vreme.

Gagi Filipović

Ukupno je na treninzima startovalo tačno 50 takmičara. Svečano otvaranje i start prve vožnje zakazani su sutra za tačno u podne.

Komentari su zatvoreni.