MENI

Digitalna zaštita: kada motocikli i automobili međusobno komuniciraju

Sjaj moto kros Evrope u Globarima

16. 06. 2017. Comments (0) Views: 921 Motociklizam, Motokros

Krem moto kros Evrope u Globarima

U vikendu pred nama moto klub Gajić u saradnji sa Moto savezom Srbije, Gradom Kruševcom i uz nesebičnu pomoć FIM Evropa na stazi u Globarima ugostiće najbolje vozaće sa Starog kontinenta u moto kros disciplini.

Globare

Tokom dva dana takmičari iz: Azerbejdžana, BiH, Bugarske, Hrvatske, Kipra, Makedonije, Mađarske, Grčke, Izraela, Kazahstana, Moldavije, Crne Gore, Rumunije, Slovenije, Turske i naravno Srbije boriće se za bodove u svim raspisanim klasama za prvenstvo Evrope, Balkanski šampionat i Otvoreno prvenstvo Srbije.

Jednom godišnje ljubitelji moto kros discipline nadomak nekadašnjeg prestonog grada podno Bagdale, imaju priliku da uživaju u majstorijama majstora volna na dva točka tokom dva dana. Za poznavaoce prilika slobodni i kvalifikacioni treninzi i te kako su dobra prilika da se vidi ko pledira na najviši stepenik pobedničkog postolja.

Našim momcima koji unazad nekoliko sezona zbog složene finansijske situacije, drugim rečima nemanja sredstava da otputuju u zemlje okruženja kako bi se takmičili sa konkurencijom, Globare su jedinstvena prilka da na domaćem terenu ustanove koliko su napredovali, odnosno…

Subota je rezervisana za slobodne i kvalifikacione treninge i pred kraj dana i za trke. Udarna dešavanja su u nedelju sa početkom u 10 časova kada je planirano svečano otvaranje i start prve trke. Ulaz je slobodan.

Komentari su zatvoreni.