MENI

Vaskršnji trening u Globarima

Atraktivno i bezbedno na Jeljenu

3. 05. 2017. Comments (0) Views: 1239 Motociklizam, Motokros

Sređivanje Jeljen za start sezone

Termorad AMSK Čačak organizator prve trke Otvorenog šampionata Srbije u moto krosu, ovih dana se potrudio da u skladu sa važećim pravilnicima i elaboratom o bezbednosti staze, poradi na pripremi svih neophodnih uslove u cilju povećane bezbednosti vozača i publike.

?????????????????

Radovi na stazi traju nekoliko dana, sa radnim mašinama u nekoliko etapa. Pored proširenja staze u celini u dužini od 1500 metara, svaki skok je urađen u skladu sa propisima i sigurnosti učesnika, kao i sudijska mesta na skokovima. Drugi deo radova je predviđen u boksu za takmičare gde će se raditi na proširenju mesta za parkiranje i postavljanju pregrada na postolju za pranje motora.

Jeljen pripreme

Na trci će učestvovati oko 50 najboljih vozača iz 10 naših klubova u svim raspisanim klasama. Pored vozača iz naše zemlje, organizator je pozvao i vozače iz okolnih zemalja, pa se očekuje dolazak takmičara iz Slovenije, Makedonije, BiH i pregovora se sa vozačima iz Hrvatske.

Mesto za sudiju na skoku

Nezvanični treninzi su predviđeni u subotu 13.05.2017.godine, a zvaničan početak takmičenja je u nedelju 14.05.2017.godine, sa početkom u 12,00 sati.

Tekst i foto: S.Tanasković

Komentari su zatvoreni.