MENI

Al – Ketbi vodeći posle prvog dana

BORKOVIĆ NASTAVIO SA OSVAJANJEM BODOVA

25. 09. 2016. Comments (0) Views: 1608 Autosport, Reli

Stajkovu 49. Srbija reli

Koliko je prvi dan 49. Srbija relija bio neizvestan, uzbudljiv, napet i težak, toliko je čini se drugi dan bio to sve puta dva. U prilog tvrdnji govore otkazivanja brzinskog ispita, i odustajanja zbog ozbiljnih oštećenja automobila, ali i samih posada prilikom izletanja. Sve u svemu najprisebniji, ujedno i najbrži bili su takmičari iz Bugarske Plamen Stajkov – David Kvarachelija u micubiši lanseru IX evolucije i zasluženo slavili u generalnom plasmanu.

Stajkov

Drugo mesto pripalo je još jednoj posadi iz Bugarske Jordan Atanasov – Angel Bataklijev takođe u micubiši lanseru IX evolucije. Treće mesto u generalnom zauzeli su Vladica Rabrenović i Peter Henel u reno kliu.

Prvi od četiri planirana prolaza na dve lokacije drugog dana u kontra smeru Duboko 1, vožen je praktično kao etapa, usled izletanja vodeće posade Al – Ketbi, brzinac je bio neprohodan i organiaztor je morao da donese takvu odluku. Kada je na red došao najduži brzinac, koji je posle tri posade koje su ga odradile valjano, došlo je do ozbiljnog izletanja Vladimira Zečevića i Daria Konstatinovića, zbog čega je usledio prekid. Posle svega doneta je odluka da se vozi još jednom brzinac Duboko, a da se Zlatanov otkaže…

Komentari su zatvoreni.