MENI

CEZ NA UŠĆU U ZNAKU JUGIĆA

Dupli program u Košutnjaku

7. 06. 2016. Comments (0) Views: 587 Autosport, Kružne trke

Menjač koči Milovanovića

Nemanja Milovananović nikako da se izbori sa problemima koje mu stvara menjač na novoj hondi sivik, koju je onomad pazario kako bi se takmičio u Centralnoevropskoj zoni. Minulog vikenda na domaćem terenu na novobeogradskoj stazi Ušće, ostvario je prvo vreme na kvalifikacijama i kada je trebalo da se pokaže u punom sjaju pred svojom publikom, isti se raspao do poslednjeg zupčanika.

Nemanja Milovanović Ušće

– Šta reći posle ovakvog vikenda. Na treningu prvo vreme koje je rezultat ogromnog rada i truda da odstranimo probleme sa temperaturom motora. Veliko hvala brendu planetwin 365 koji je uvek uz mene i u dobru i u zlu. Mnogo ljudi je radilo iz moje ekipe na čelu sa Borisom pa do mog oca Jovice, svi su radili i sve je bilo spremno,hvala im još jednom – veli Milovanović.

Taman kada je pomislio da će sve doći na svoje mesto i uknjžiti prve bodve za CEZ…

– Imao sam dobar tempo na treningu,sa dosta lufta za još brzim krugovima, ali veliki problem i maler sa menjačem me prati. Na samom startu kada smo krenuli prva brzina je obrijana i sve se razletelo po menjaču.Jako teška situacija za mene jer je stradao menjač do poslednjeg šrafa. Ovo je najteži period za mene u aktuelnoj sezoni, a možda i najteži u karijeri – jasan je Nemanja.

Svaka intervencija iziskuje novac, a njega nikada dosta u tehničkom sportu.

– Vezani smo za određeni budžet u kojem nismo ni mogli da predvidmo i racunamo na ovakav kvar. Šta će biti dalje ne mogu ništa da kažem jer sam i sam zbunjen nemam pojima šta i kako. Sledeća trka za CEZ je krajem ovog meseca. Uvozavanje je počelo kako treba, ali kvarovi me udaljavaju od staze. Jednostavno ovo sada već postaje moja borba protiv samog sebe, malera i kvarova više nije borba za pobedu nego borba da sam sebe podignem i ohrabrim da završim trku. Bilo kako bilo, ovo sada ne može da se promeni, kada saznam šta i kako obavestiću, hvala vama i svim medijima što su uz naše automobiliste i veliki pozdav za svu moju publiku.

Komentari su zatvoreni.