MENI

CEZ sondiranje i odbrana titula

BORKOVIĆU SPECIJALNO PRIZNANJE AUTO MOTO SAVEZA SRBIJE

16. 12. 2015. Comments (0) Views: 712 Autosport, Brdske trke, Kružne trke

Božilović i FAM nastavili saradnju

Tim koji dobija se ne menja, staro je pravilo, a istog se drže i dvostruki šampion Srbije na brdu i krugu Darko Božilović i fabrika maziva FAM iz Kruševca. Onako kako je Božilović nizao uspehe na sportskom planu, tako je domaća fabrika maziva beležila rast prodaje i proizvodnje, pa su shodno tome odlučili da potpišu novi sponzorski ugovor za 2016. godinu.

IMG_7411

– Kao po običaju na kraju kalendarske godine FAM organizuje finalnu konferenciju za novinare, na kojoj ćemo ovoga puta moći da se pohvalimo sa nekoliko bitnih stvari. Prva je da smo uzeli ozbiljno učešće na domaćem tržištu, drugim rečima povećali smo obim prodaje samim time i proizvodnje, a nije zanemraljivo i učešće na stranim tržištima, ge takođe beležimo rast. Treća stvar je da u našim redovima imamo dvostrukog šampiona Srbije, Darko Božilovića koji je na svojvrstan, mogu slobodno reći odličan način promovisao našu fabriku, zato i ne čudi činjenica što smo potpisali novi sponzorski ugovor. Čast nam je veća, jer je Božilović izabran za sportistu Grada Kruševca, utoliko je zadovoljstvo još veće – rekao je Vladica Petrović generalni direktor FAM.

FAM Božilović rejisng time i narednoj sezoni ima dva apsolutna prioriteta, da opravda poverenje sponzora i odbrani titule, odnosno da se što bolje pozicionira na CEZ takmičenjima.

IMG_7408

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što ću i naredne godine voziti u bojama FAM-a i iskreno se nadam da ću opravdati poverenje, drugim rečima da ću odbraniti titule na brdskim i kružnim stazama u najjačoj klasi domaćeg šampionata. Naredne godine idemo korak dalje, odnosno oprobaćemo se na međunarodnoj sceni, tačnije na takmičenjima za CEZ(Centralnoevropske zone), nadam se sa istim uspehom – rekao je Darko Božilović, vozač FAM Božilović rejisng tima.

Komentari su zatvoreni.