MENI

Steed 5 TOD uspešno savladao sve prepreke

Giuliano Bensi pobednik Chivas Best of Car Show 2015

11. 09. 2015. Comments (0) Views: 449 Industrija, Infiniti

Infiniti Q30 premijerno u Frankfurtu

•Q30 – prvi Infiniti globalni kompakt model
•Izgled enterijera predstavlja odraz smelo dizajnirane spoljašnjosti
•Svetska premijera 15. septembra u 10.15h

Infiniti Q30_1

Svetska premijera Infiniti-ja Q30, prvog premijum aktiv kompkatnog modela japanskog proizvođača biće održana na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu.

Jedinstveno izražena spoljašnjost vizuelno ističe dinamičnu notu novog modela Q30, koji se svrstava u kompaktni premijum segment. U sličnom svetlu se predstavlja i enterijer sa autentičnom formom i linijama koje unutrašnjem prostoru daju jedinstvenu finesu koja vozaču i putnicima garantuje uživanje.

Dizajneri enterijera su birali materijale najvišeg kvaliteta sa namerom da u unutrašnjost unesu moderan premijum ambijent. To potvrđuje i jedan detalj – materijal od antilopine kože kojim su obloženi „nebo“ i unutrašnji stubovi stiže iz Italije i koristi se u industriji visoke mode.
Prednja sedišta su konstruisana tako da pružaju maksimalan komfor i ergonomsku podršku u skladu sa dinamičnim karakterom automobila.

Infiniti Q30_2

„Skulpturalni spoljašnji dizajn modela Q30 kao i asimetrično dizajnirana kabina su tipična rešenja za marku Infiniti, kaže predsednik kompanije Infiniti, Roland Krueger. „Sa novim Q30, ulazimo u novi segment i proširujemo ponudu ka našoj klijenteli. Ovaj model predstavlja vitalan deo naše strategije da budemo globalni premijum proizvođač najvišeg ranga, dodaje Roland Krueger.
Novi Q30 zvanično će biti otkriven na Infiniti pres konferenciji u Frankfurtu, 15. septembra u 10.15h.

Pres materijali na zvaničnom Infiniti medija sajtu:

http://www.infinitipress.eu/en_GB/en/home

Komentari su zatvoreni.