MENI

XROSS CHALLENGE – SRPSKI ENDURO PONOVO IZAZIVA

Mlade snage AMSK Termorad Čačak na Lemešringu

13. 05. 2015. Comments (0) Views: 523 Motociklizam, Motokros

MX „banda“ golobrada

Proteklog vikenda, 09.i 10. maja u Svetozar Miletiću održana je druga trka domaceg moto kros šampionata.U „manjim“ klasama nažalost bilo je prisutno manje vozača nego na prethodnoj trci. Ipak to nije smetalo maloj, ali odabranoj grupi devojčica i dečaka da uživaju u još jednom trkačkom vikendu.

PodijumMKEreLemes

Posle napornih treninga po velikoj vrućini i još većoj prašini u subotu, neumorna deca su predveče potrazila zabavu u fudbalskoj utakmici koju su sami organizovali.Revijalni meč uprilicili su članovi Pri Moto Off Road, MK Ere,MK Tanasko Rajic i MK Pusta Reka.U dobroj i nadasve kvalitetnoj fudbalskoj predstavi uživali su i učesnici i gledaoci (prepisano iz fudbalskih izveštaja!).Neki fudbalski stručnjaci koji su posmatrali utakmicu primetili su da se nijedno dete posle duela nije previjalo od bolova držeći se za cevanicu što ih je jako iznenadilo…

Dvanaestogodišnji Janko Railić, Ronaldo sa Petrovaradina pokazao je odličan dribling i još bolji udarac, pa bi bila prava šteta za srpski moto kros ako prihvati ponudu Manchester United-a…Janko je u nedelju vozio odlično i osvojio prvo mesto u klasi MX85.

Jedanaestogodišnji Veljko Krsmanović, golman jedne od ekipa dobio je nadimak ariljska hobotnica… Na trci,u klasi MX65 urednom vožnjom dobio je pehar za drugo mesto.

Još jedan jedanaestogodišnjak Milić Zimonjić je na početku drugog poluvremena uhvatio odličan volej, no lopta je prosla iznad prečke i zavrsila u objektu lokalne ciglane.

op.a 1.molimo vlasnika ciglane da nas kontaktira i vrati nam loptu(uspomena sa trke u Rumuniji)!op.a 2.Staklo je već bilo razbijeno! Posle ovog udarca utakmica je prekinuta… Milić je u klasi MX85 osvojio drugo mesto.

Petnaestogodišnji Nikola Grujović je iskulirao svoje mlađe kolege i za vreme utakmice ćaskao sa promoterkama poznatog energetskog pica… U trci je zauzeo osmo mesto i pokazao veliki napredak u odnosu na starije i mnogo iskusnije takmičare u klasi MX2.

U ekipnom plasmanu u klasi 1 golobrada „banda“ iz MK ERE osvojila je prvo mesto.

PR MK Ere

Komentari su zatvoreni.