MENI

AMSK Čačak uspešan na Lemeš ringu

Gabor Sagmajster jedini predstavnik Srbije na 36. Dakar reliju

3. 10. 2014. Comments (0) Views: 1017 Dakar, Motociklizam

Ričard Sagmajster na Dakaru 2015

Na narednom izdanju Dakara, Srbija će pored standardnog predstavnika Gabora Sagmajstera biti jača za i za Ričarda, mlađeg sina, našeg proslavljenog motocikliste. Vrlo brzo posle uspešno organizovanog takmičenja za Otvoreni šampionat Srbije u moto krosu na stazi Lemeš ring nadomak Svetozar Miletića doneta je odluka da Riči bude za početak u pratećoj ekipi, kako bi osetio izazove nazjahtevnijeg takmičenja na planeti.

Richi

– Imam jednu dobru vest za popularnost sporta u našoj drzavi, IDEM NA DAKAR 2015, ali ove godine samo kao „vodonoša“. Ovo sam saznao pre par sati, i odmah sam okrenuo najposećeniji auto moto sajt u Srbiji, Plumrace da objavim ! Ovo je za mene jako velika stvar, biću član jednog dream tima koji ide na Dakar, i predstavlja svoju državu koju prati cela Srbija!

GabiiRichi

Ove godine idem kao pratioc mog oca Gabora, ali već sam počeo sa pregovorima da 2016.godine budem među najmlađin učesnicima na najvećem auto moto takmičenju na svetu ! Dok pišem ove redove za fanove ovog sporta ne znam kome prvo da se zahvalim da mi je život pruzio ovakvu priliku! Za sada idemo Gabor, Peđa sa RTS, Rajevic i ja. Idem da naučim nešto, da vidim drugu kulturu, a najviše idem da pogledam šta me čeka narednih godina. Imam u planu da sledeće godine učestvujem na Abu Dhabi svetskom kupu, ali konretna vest još može da sačeka. Ja ću se potruditi da što pre obavestim šta se dešava na Dakaru – ispričao je Riči u dahu.

Komentari su zatvoreni.