MENI

Sagmajster nabavio motor za Dakar 2015

Ričard Sagmajster na Dakaru 2015

29. 09. 2014. Comments (0) Views: 886 Motociklizam, Motokros

AMSK Čačak uspešan na Lemeš ringu

Na petoj trci za Otvoreni šampionat Srbije u moto krosu održanoj u nedelju 28.09.2014.godine na stazi Svetozar Miletić, u konkurenciji takmičara iz više zemalja, vozači AMSK „Čačak“ ponovo su ostvarili su veliki uspeh i u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji i na pravi način prezentovali klub i grad koji predstavljaju.

AMSKČačak

U najmanjoj klasi Milić Zimonjić je u klasi MX65 osvojio i mesto i obezbedio šampionsku titulu za 2014.godinu, u klasi MX85 Miloš Radulović je posle velike borbe sa konkurencijom uspeo da osvoji II mesto.

U ekipnoj konkurenciji u klasi I, klub je jednu trku pre kraja šampionata uspeo da osvojio šampionsku titulu, u konkurenciji 10 klubova i tako ostvari fantastičan uspeh.

U amaterskim klasama, u klasi MX3 Dejan Matijević je zbog kvara na motoru morao da odustane od daljeg učešća, a u klasi MXB Milan Stojanović je zbog više pehova, nakon vođstva u obe vožnje zauzeo šesto, a povratnik posle godinu dana pauze, Vladimir Toković sedmo mesto.

Pravu atrakciju pored mladog Alekse Milosavljevića iz moto kluba „Mančula“ koji je osvojio III mesto u klasi MX65, izazvao je debitant iz našeg kluba, sin proslavljenog šampiona Vlada Rajevića, šestogodišnji Filip Rajević koji je pobrao simpatije oko 3000 gledalaca.

Poslednja trka u šampionatu Srbije održava se 12.10.2014.godine u Brusu.

S. Tansković

Komentari su zatvoreni.