MENI

DRUGO MESTO MILOVANA VESNIĆA NA TESLA RELIJU

DVE POBEDE PAVLOVIĆA U BELGIJI!

25. 07. 2014. Comments (0) Views: 1671 Autosport, Kružne trke, Lamborgini Super Trofej Evropa

POBEDA PAVLOVIĆA NA PRVOJ TRCI U BELGIJI!

Srpski automobilista Miloš Pavlović u velikom stilu je započeo trkački vikend u „Lamborgini Super Trofeju“, koji se ovog vikenda vozi na legendarnoj stazi Spa-Frankoršamp u Belgiji. Naš as je, posle treće startne pozicije, uspeo da u tandemu sa Edoardom Piskopom zabeleži pobedu na prvoj trci!

Spa 05 Foto Fabio Principe

Ovaj trijumf izuzetno je važan u borbi za titulu, s obzirom da je njihov najveći konkurent, Holanđanin Jeron Mul, stigao na cilj kao drugi. Šansu za novu pobedu Pavlović i Piskopo imaju već u subotu, kada je na programu druga trka „Lamborgini Super Trofeja“.

– Na kvalifikacijama smo osvojili treću startnu poziciju sa zaostatkom od samo 0,027 sekundi u odnosu na prvoplasiranog iz prostog razloga što smo sačuvali set novih guma za trku, a nije bilo potrebe za forsiranjem, pošto je Mul zauzeo tek 7. mesto na startu. Taktika se isplatila, pošto sam već na sredini svog „stinta“ prešao u vođstvo i od tada sam se fokusirao da kolegi predam automobil u što boljem stanju za nastavak trke. Sve je prošlo kako treba i sada se već okrećemo ka drugoj trci, izuzetno važnoj u borbi za titulu – rekao je Pavlović.

Prenos druge trke putem Interneta možete pratiti na adresi: http://squadracorse.lamborghini.com/en/live

Prenos počinje u subotu u 11 časova i 15 minuta, a start 50-minutne trke zakazan je za 11.30h.

Komentari su zatvoreni.