MENI

Bajić šesti u Puli

Zimonjić briljirao pred domaćom publikom na Jeljenu

31. 05. 2014. Comments (0) Views: 805 Motociklizam, Motokros

Renovirani Jeljen za nastavak moto kros šampionata Srbije

Sutra se na renoviranoj stazi Jeljen iznad Čačka održava druga trka Otvorenog šampionata Srbije u moto krosu u organizaciji kluba sa zapadne Morave. Po izuzetno hladnom vremenu u subotu popodne održan je nezvanični trening na kojem je učešće uzelo više od 30 vozača, a kako mnogi dolaze na sam dan takmičenja Slobodan Tanasković očekuje više od 50 krosera iz zemlje i okruženja.

Jeljen

– Najvažnije od svega je što smo mnogo uradili na stazi, a na osnovu reakcija takmičara vidim da nismo pogrešili. Za drugu trku sezone renovirali smo dva skoka, isto toliko novih uradili i plus dve „s” krivine odlikuju Jeljen. Glavna novina je, da se sa starta umesto desno u šumu, pod oštrim uglom skreće levo, tako da praktično imamo bezmalo novu stazu – rekao je Tanasković prvi čovek ASK Čačak.

Prepodnevni deo nedeljnog dana rezervisan je za tehnički prijem, verifikaciju i zvanične treninge. Svečano otvaranje zakazano je za 12 časova, a start prve trke 15 minuta kasnije. Posle kraće pauze zbog sređivanja staza start druge vožnje uslediće u 15 sati.

Komentari su zatvoreni.