MENI

STREET RACE sezona je počela!

Humanitarni drift vikend u Čačku

27. 05. 2014. Comments (0) Views: 479 Autosport, Kružne trke

Gradska kuća u Novom Sadu najavljuje Mišeluk

Gradska kuća u Novom Sadu bila je domaćin konferencije za novinare na kojoj je najavljena organizacije druge kružne trke Otvorenog šampionata Srbije koja će biti održana 14 i 15. jun 2014 na poznatoj uličnoj stazi Mišeluk.

ASKPetrMaxpresNS

Pored najave takmičenja, akcenat je stavljen i na prateće sadržaje koji su usmereni na promociju bezbednosti u saobraćaju, posebno kod ugroženih kategorija učesnika: dece, omladine, motociklista i starijih osoba. Kroz javne časove o bezbednosti biće ukazano na probleme ponašanja u saobraćaju koje je moguće promeniti i smanjiti broj nastradalih koji se na nivou Srbije godišnje kreće u brojci oko 600 osoba. Javni čas bezbednosti i promocija trke biće organizovani na Trgu Slobode ispred Gradske kuće 13. juna 2014.

Posle pauze od nekoliko sezona ASK Petro Max uz veliku podršku grada potpisuje organizaciju trke na saobraćajnoj petlji Mišeluk. Prateće aktivnosti na stazi počinju od 10 časova. Takmičenje će se bodovati za Otvoreni šampionat Srbije, trening i kvalifikacije zakazane su za subotu, dok je trka planirana za nedelju. Organizator očekuje više od 80 takmičara iz Srbije i regiona, koji će pokazati znanje i spremnost za volanom trkačkih automobila u 7 klasa, grupisanih u 4 divizije.

Kao odgovoran organizator, ASK Petro Max se potrudio i da dobrim javnim informisanjem ukaže na period zatvaranja saobraćajne petlje Mišeluk i mosta Slobode ( 14 i 15. jun u periodu od 10.00 – 16.00 časova), kako bi građani lakše podneli izmenjeni režim saobraćaja i kako bi se gužve prilikom prelaska dva druga mosta u Novom Sadu svele na minimum.

Komentari su zatvoreni.