MENI

Nove kacige za novu sezonu

Sagmajster junior prevazišao krizu

19. 04. 2014. Comments (0) Views: 2367 Motociklizam, Motokros

Teže gledati nego voziti

Teže gledati, nego voziti. Ovaj vikend sam iskoristio da pogledam Svetsko Prventsvo u Motocrossu u Sevlievu. Pošto moj otac nije hteo da dođe, krenuo sam sam do Leskovca, gde sam pokupio drugove i krenuli u avanturu u Sevlievo.

Sevlievo

Kad je dobro društvo, ni dug put ne može pokvarati naš provod. Prvi put sam u Sevlievu, i mogu reći da je to najbolja staza na svetu. Kiša nas je dočekala, ali na svu sreću nije dugo padala. Prvi potez mi je bio da pogledam startnu listu, gde je bilo 180 vozača u svim kategorijama. Najviše me zanimalo klasa Mx2 i Mx1. Treba znati da Bugarska ima dobre takmičare, među njima je i Petar Petrov, i Michael Ivanov. To reba videti, koliko su oni popularni u Bugarskoj. Kad prolaze pored publike, fudbalska atmosfera može da se sakrije iza ove.

richi imladen

Imao sam priliku da pričam, i da drzim motore najvećim svetskim vozačima, a pričao sam i sa Tim Gajserom koji je među top 5 na Svetskom. Danas su bile kvalifikacije, idemo da odmaramo u hotelu, i jedva čekam jutro, da uživam gledajući momke sa Balkana, i stare Yugoslavie.

Komentari su zatvoreni.