MENI

Toyota snizila cene vozila u Srbiji

Sigurnija vožnja u krivinama zahvaljujući Bosch kontroli stabilnosti za...

4. 02. 2014. Comments (0) Views: 1224 Industrija, Subaru

Potpuno novi “legasi” debituje u Čikagu

Fudži teška industrija, proizvođač automobila marke Subaru, objavila je da će potpuno novi „legasi“ model, doživeti svetsku premijeru na Salonu automobila u Čikagu, koji se održava od 8. do 17. februara. Subaru „legasi“ ove godine slavi jubilej, 25. godina od proizvodnje prvog modela pod ovim nazivom, pa je japanski proizvođač odlučio da obraduje sve ljubitelje „legasija“ i značajno ga unapredi.

Subaru models

Subaru „legasi“ je automobil srednje veličine, napravljen sa ciljem da vozila pod ovom markom postanu konkurentna na tržištu Amerike i Evrope. Prvi „legasi“ je zvanicno pušten u prodaju 23. januara 1989. godine u Japanu. Distribucija ovog modela u svet je počela 1990. godine i do tada je proizvedeno nekoliko miliona vozila.
Zahvaljujući brojnih modelima i tehnološki naprednim performansama, Subaru modeli nose reputaciju kao nekonvencionalni u odnosu na ostale proizvođače sa azijskog kontinenta. Međutim, „legasi“ je veoma brzo prihvaćen, dok su njegove karakteristike i inovacije iz modela u model svaki generaciju činile originalnijom. Nakon uspeha sa prvim modelom 1990. godine, koji je proglašen najprodavanijim u Americi, Fudži teška industrija nastavila je da potrošačima donosi nove verzije ovog automobila. Tako je „legasi“ tokom 25. godine postojanja doživeo pet generacija, dok je u Čikagu najavljeno predstavljanje šeste.

New Legacy teaser

Potpuno novi „legasi“ je sportski kupe, srednje veličine koji nudi poboljšanju upravljivost i funkcionalnost. Sa prepoznatljivim dizajnom i oblikom koji je prilagođen i bržim vožnjama, stajling novog „legasija“ spojen je sa funkcionalnošću vozila. Koncept novog Subaru „legasi“ modela predstavljen je na Salonu u Los Anđelesu tokom 2013. godine.
Očekuje se velika popularnost ovog modela među ljubiteljima Subaru vozila, jer će posedovati vrhunske karakteristike koje će doneti „spokoj i užitak“ u vožnji.

Komentari su zatvoreni.