MENI

PRIZNANJA ZA AMSS I AMS OSIGURANJE

Tripla kruna za Viktora Ivanovića

9. 12. 2013. Comments (0) Views: 764 Brzinski, Motociklizam, Motokros

Kopaonik i Brezik šampionski klubovi

Svečanim proglašenjem najboljih po disciplinama, odnosno klasama Moto savez Srbije i formalno je završio takmičarsku 2013. godinu. Za razliku od staze gde se mahom kreću u sportskoj opremi u zavisnosti od discipline, ovoga puta jahači metalnih „konja” na dva točka, prosto su sijali u svečanim toaletama, na trenutke su i međusobno bili jedva prepoznatljivi.

foto-stevan-radovanovic1

Jedan za drugim strpljivo su čekali da izađu na podijum i dobiju pehare za ostvarene rezultate, iskreno čestitajući jedni drugima. Ubedljivo najponosnija bila je četvorka sa Zlatnim kacigama: Vladimir Popržen, Miroslav Hristov, Viktor Ivanović i Miloš Milovanović.

Foto-Stevan-Radovanovic10

Što se tiče klubova koje čine pomenuti pojedinci, najviše razloga za slavlje imali su AMK Kopaonik u disciplini moto kros, AMK Brezik u brzinskom motociklizmu i MK Senior u moto klasiku, povodom osvajanja šampionskih titula. Ujedno svi čelnici Moto saveza Srbije imali su dodatni razlog za slavlje ako se uzme u obzir činjenica sa su posle više od deset godina uspeli da osvoje titulu šampiona u kategoriji zemalja učesnica na Istočnoevropskom šampionatu u brzinskom motociklizmu.

Foto-Stevan-Radovanovic13

Važno je napomenuti da su upravi momci iz šampionskog Brezika dali ogroman doprinos osvajanju iste, ali su u isto vreme i oštećeni za plasman Branislava Jovanovića u klasi 1000 moto hepening, od strane saveza.

Komentari su zatvoreni.