MENI

Bez prave slike o Brnu

Oktobar je počinje sezona kružnih trka

3. 10. 2013. Comments (0) Views: 1836 Autosport, Kružne trke

Krug u Kragujevcu krajem oktobra

Slutnje su se obistinile! Malo kašnjenje za podnošenje dozvole povodom zatvaranja saobraćajnice oko Šumadija sajama u Kragujevcu za organizaciju kružne trke Sporstkog auto karting saveza Srbije, koja bi se bodovala i za Srpski automobilski savez uslovilo je promenu datuma. Umesto 5 i 6. oktobra takmičenje će biti organizovano 26 i 27. oktobra na pomenutoj lokaciji.

15538-start-trke

– Učinili smo sve što je bilo u našoj moći, ali se nije moglo preko formalno pravnih zapreka. U principu ništa nije izubljeno, naprotiv, Kragujevac će umesto ovog vikenda biti domaćin kružne trke za oba Saveza, krajem oktobra. Pre toga 12 i 13. oktobra biće održana trka na vojnom aerodromu u Batajnici u organizaciji Srpskog automobilskog saveza, koja će biti bodovana i za naš savez. Isto važi i kada mi budemo bili domaćini u Kragujevcu – rekao je Dejan Čolović prvi čovek SAKSS.

To je što se tiče kruga, šta se događa kada je u pitanju finale šampionata na brdu?

– Što se tiće šampionata na brdu SAKSS finalnu trku organizuje na već dobro poznatoj stazi u Lukovskoj banji, prvog vikenda novembra. Zahvaljujući ljudima iz Opštine i turističke organizacije svim takmičarima biće ponuđeni više nego primamljivi uslovi. Drugim rečima pun pansion sa sve korišćenjem bazena i svih ostalih pratećih sadržaja u hotelu koštaće takmičare 2.500 dinara. Smatram da su to više nego odlični uslovi da na pravi način sezonu privedemo kraju – jasan je Čolović.

Komentari su zatvoreni.