MENI

ETCC, Brno (snimak trke)

Đurić slavio u open klasi

11. 10. 2013. Comments (0) Views: 1002 Autosport, Kružne trke

Bez Milovanovića na Batajnici

Da je neko na početku sezone Nemanji Milovanoviću rekao da će mu ove godine brdo biti primarnije od kruga, svakako mu ne bi verovao. Šta više, možda bi se i upustio u polemisanje, jer je poznato da Milovanović mnogo više voli kružne staze i baš zbog toga je takmičarsku spravu podešavao za iste. Avaj, realnost je sasvim drugačija!

Nemanja Milovanovic

Drugim rečima ovog vikenda na prvoj ovosezonskoj trci na kružnim stazama u organizaciji SAS, koja će se održati na pisti vojnog aerodroma u Batajnici ljubitelji sporta brzina na četiri točka biće uskraćeni za jednog takmičara u klasi SP.

– I pored dobre volje i silne želje, doktor mi je izričito savetovao da zbog povrede koju vučem poslednjih nekoliko meseci zaboravim na ovaj vikend. Auto je spreman, to nije sporno, ali ću ovoga puta na Batajnici biti u boksu kao podrška bratu i naravno kao vatreni navijač. Šta da se radi i to je sastavni deo sporta – vajka se Milovanović.

Narednog vikenda na Avali održava se finalna brdska trka, kako stoje stvari vrlo je izvesno da će publika tada imati zadovoljstvo da vidi Milovanovića.

– Kako je čitava sezona počela ispalo je da su mi velike šanse da na brdskim stazama ostvarim uspeh, tako da ću naći načina da vozim Avalu. Vodeći sam u klasi SP, a nalazim se na drugom mestu u generalnom plasmanu, tako da je to više nego dovoljan razlog da se pojavim na finalnom takmičenju, naročito ako se uzme u obzir činjenica da mi je to u komšiluku – jasan je Milovanović.

Komentari su zatvoreni.