MENI

Spasojević junak na Čokotinom brdu

Evropska titula zimuje na Đetinji

3. 09. 2013. Comments (0) Views: 1471 Autosport, Brdske trke

Lazarac rastrzan između ljubavi i posla

I dok dobar deo takmičara u sve tri discipline i oba Saveza u Srbiji odlazi na auto trke, kako bi se pokazivao, dokazivao, ili šta god, Staniša Lazarac ima sasvim drugačiji pristup. Posle pet napornih dana u kancelariji, na sastancima, javljanju na dva mobilna telefona, radom na računaru, mahom da odgovori na elektronsku poštu i prebaci novac sa računa račun, vikned na auto trkama služi mu kao izduvni ventil, jer u suprotnom…

stanisamicasikana

I kada dođe na isti nema mira. Standardno je rastrazan između ljubavi iz momačkih dana, a zove se auto sport i naravno biznisa. Da, da nema istog ne bi bilo ni uživanju u ljubavi. Na brdskoj trci Čokotino brdo koja je bodovana za SAS, Lazarac je bio na realciji staza nadomak Kruševca tokom dana dok je bilo potrebno i kancelarija tokom noći u Lazarevcu, dok se ne završe svi neophodni poslovi.

I pored činjenica da mu nova trkačka sprava, micubiši lanser nije funkcionisao, tek treba da se radi na istoj, Staniša nije gubio volju da se takmiči, onoliko dobro koliko mu uslovi dozvoljavaju. Nije zgoreg podsetiti da je „mica“ nešto više od mesec dana u u njegovim rukama, i da je pre Čokotinog brda lansera mogao da probao samo po Užicu. Tako ozbiljna igračka iziskuje vreme da se ovlada njome, ali i vrhunske majstore pre toga da je pripreme.

stanisa

I na opaske kolega iz kluba MM Pauer Lazarac je reagovao sa osmehom, bez namere da se ljuti, jer auto trke pre svega kada je on pitanju služe da se što bolje provede i relaksira, kako bi se što veseliji vratio i nastavio sa novim radnim pobedama. Nije na odmet ponoviti da auto sport ozbiljno košta, a za neupućene korisno je da znaju da ga on vrlo i finansira, tako da bi ljubav scvetala, valja pre toga dobrano zavrnuti rukave.

I da, mnogi će reći lako je njemu kad ima para, pa mu nije teško da se na trkama relaksira, ali mnogi nisu u stanju ni da naslute, koliko teško dolazi do istih. Dovoljno je provesti sa njim pola i shvatiti koliko mu često zvone mobilni telefoni i o kakavim sve stvarima mora da razmišlja i da donsoi odluke…

stanisavukasinbox

I posle svega navednog, zdzšno se trudi da klupske kolege odvuče od stereotipnog načina razmišljanja kada je auto sport u pitanju. Već im na svojstven način nameće da na stvari gledaju iz drugog ugla i rade na tome da što više uživaju tokom takmičarskog vikenda, jer su u takvoj mogućnosti!

Komentari su zatvoreni.