MENI

Vesnić šampion CEZ u klasi D 4 do 2000

Najbrži Srbin na pripremama za finalne trke ETCC šampionata

26. 08. 2013. Comments (0) Views: 847 Autosport, Brdske trke

Đunisijević slavio u Brzeću

Druga brdska trka Sportskog auto karting saveza Srbije održana je na stazi Đerekare – Mramor pod nazivom Nagrada Brusa 2013, na kojoj je u generalnom plasmanu trijumfovao Željko Đunisijević u opel astri, ispred Radmila Vojinovića u vagenu polo i Marka Pavlićevića u jugu 55.

Aradojkovic1

Na jednoj od najboljih staza u domaćim uslovima koju je 2006. godine „otkrio“ ASK Plamrejs iz Brusa učešće je uzelo 29 takmičara u svim klasama. U idealnim uslovima koje pruža turistički kompleks Brzeće svi takmičari maksimalno su uživali, i borili se za što bolji plasman, koji će im doneti što više bodova kako u generalnom tako i u plasmanu po klasama.

Isto se može reći i za publiku koja je znala burnim aplauzima da pozdravi svaki spektakularni pozdrav, a jedan od komentara koji se mogu čuti je da su im nedostajali automobili u većim klasama, koji su svakako mnogo interesantniji za gledanje u odnosu na jugiće, ali to je realnost domaćeg sporta brzina na četiri točka.

Aradojkovic.jpg2

No, mlađanog Aleksu Radojković u jugu 55 klase mali N kada su shvatili da ima samo 14 godina, sa posebnom pažnjom su gledali i zdušno navijali za osnovca, koji je odličnim vožnjama uspeo da se domogne i pehara na kraju svega.

REZULTATI

Generalni plasman: 1. Ž. Đunisijević, 2. R. Vojinović. 3. M. Pavlićević, 4. V. Šekularac, 5. P. Lambaša, 6. M. Narodović, 7. U. Brkić, 8. Ž. Milić, 9. P. Miloradović, 10. M. Brkić…

Mali N: 1. Đorđe Ristić, 2. Saša Janković, 3. A. Radojković

Hibrid: 1. M. Pavlićević, 2. V. Šekularac, 3. P. Lambaša

Grupa N do 1400: 1. R. Vojinović, 2. M. Narodović, 3. M. Prvanović

Komentari su zatvoreni.