MENI

Razglednica sa Muđela

Stanković neprikosnoven na Ivan ringu

8. 06. 2013. Comments (0) Views: 813 Motociklizam, Motokros

U Feketić došli samo najspremniji

Staza Ivan ring u Feketiću biće domaćin četvrtog takmičenja Otvorenog šampionata Srbije u moto krosu. Staza je smeštena na pola puta između Novog Sada i Subotice, pa zbog blizine najviše pogoduju takmičarima iz Vojvodine, ali i njih nema u punom sastavu, što se može reći i za krosere iz centralne u južne Srbije. Drugim rečima došli su najspremniji.

GabiDupci– Ako je suditi na osnovu nezvaničnih treninga od subote na nedeljnoj trci neće biti velikog broja takmičara, u bilo kojoj od raspisanih klasa. Drugim rečima u klasi do 80 kubika nema ni jednog prijavljenog, a samo trojica krase osnovu klasu do 65 kubika. Nešto više od 15 takmičara ima zbirno u MX 1 i MX 2, par njih u kvadovima, ali to je naša realnost. Raduje činjenica da je staza u odnosu na prethodne sezone promenjena, tako da je sada mnogo bolje za sve takmičare. Ako ne bude kiše, biće dovoljno jedno polivanje staze pre početka zvaničnog dela i biće idealno za trkanje – rekao je Gabor Sagmajster.

Prepodnevni deo nedeljnog dana rezervisan je za tehnički prijem i verifikacije, posle čega će uslediti zvanični treninzi. Start

Komentari su zatvoreni.