MENI

Mali N jači za Aleksu Radojkovića

SAS drugog vikenda juna otvara brdsku sezonu na Avali

4. 06. 2013. Comments (0) Views: 1494 Autosport, Brdske trke

Nemanja Milovanović startuje na Avali

Nemanju Milovanovića domaći poštovaoci auto sporta znaju kao momka koji i pored velikog broja pehova sa takmičarskim automobilima tokom prethodnih sezona, odlikuje rešenost i odlučnost da istraje i kada se steknu uslovi zasija u punom sjaju. Kružne staze i ove sezone biće u fokusu interesovanja Milovanovića, ali do starta iste, neće propusti predstojećeg vikenda okršaja na brdu, kako bi što bolje podesio osveženi i dizajnerski redizajnirani BMW 320 za SP klasu.

BMWNemanjaMilovanovic– Po starom običaju i ove godine fokusirani smo na kružne trke i automobil najviše pripremali za izazove na istim. Što se tiče brdskih trka učestvovaću na onim takmičenjima gde budemo mogli i stigli, ali nam je zato cilj da „izađemo” i na neka  takmičenmja koje se boduju za Centralnoevropsku zonu (CEZ). Avala je prvi test za mene i automobila u novom izdanju i svako će mi poslužiti kao dobro zagrevanje za ostataka trka, sigurno ću još od brdskih trka učestvovati u Kruševcu, a vrlo je moguće i na Slatini u Republici Srpskoj, gde imam veliki broj navijača. Mnogo toga zanimljivog smo još planirali, ali ostaje da se vidi šta ćemo biti u stanju da realizujemo – reči su Nemanje Milovanovića.

Neumorni Milovanovića ove godine ima samo jednu ideju vodilju, od koje ne želi da odstupi.

NemanjaMilovanovic– Ove godine imamo samo jedan cilj, a to je što više završenih trka sa što boljim rezultatom i što vise osvojenih bodova. Na autu je tokom zimske pauze sve sređeno, počev od trapa, novog motora i mnogo drugih stvari, kako bi bili što konkurentniji. I pored toga što su neke trke otkazane moj tim i ja smo rešili da vozimo šta ima. Zahvaljujem se ljudima koji su stali iza mene, koji mi nesbično pomažu i koji u meni vide pravog automobilistu spremnog za saradnju i rešenog da uspe. Zbog toga je došlo i do promene boje na takmičarskom automobilu. Radiću na tome, da ove godine budem mnogo pametniji i nadam se da uspeh neće izostati – jasan je Milovanović.

Komentari su zatvoreni.