MENI

Rabrenović – Golić za sopstevnu dušu

BORKOVIĆ – PRVI AUTOMOBILISTA DOBITNIK MAJSKE NAGRADE

25. 05. 2013. Comments (0) Views: 687 Autosport, Region, Reli

Rabrenović treći u klasi i osmi u generalnom na Delta reliju

Jedina posada iz Srbije Vladica Rabrenović i Ana Golić na jednodnevnom Delta reliju koji je održan u okolini Zagreba u Hrvatskoj, zauzela je treće mesto u klasi N3, odnosno osmo u generalnom plasmanu. Sa starta je krenulo 44 posade da bi do cilja stiglo 24. U jakoj konkurenciji predstavnici VRR tima iz Čačka, iako su vozili za svoju dušu pokazali su da su ozbiljni konkurenti na takmičenju.

WladicaAnaDeltaU prilog tvrdnji govore i rezultati po brzinskim ispitima tokom subotnjeg takmičarskog dana. Posle sedmog od 11 predviđenih brzinaca posada Rabrenović – Golić u reno klio Ranjotiju zauzimala je prvo mesto u klasi, sa nešto više od 3 sekunde prednosti ispred posade Kodelja – Bužić. Odnos snaga posle osmog brzinskog ispita ostao je, sa neznatnim povećanjem prednosti u korist naših predstavnika. Posle devetog brzinca naši kasne dve sekunde za pomenutim posadom domaćih vozača, da bi na cilj stigli kao treći u klasi i osmi u generalnom plasmanu.

Ako se uzme u obzir da Rabrenović u komšiluk unazad nekoliko sezona odlazi pre svega da bi se družio pa tek takmičio, onda rezultat odlazi u drugi plan, ali svako je vredan hvale, ako se uzme u obzir činjenica da je reli u Hrvatskoj poslednjih godina u uzlaznoj putanji.

Komentari su zatvoreni.