MENI

Miljković u Zalužima

Čačak otvara sezonu drifta

17. 05. 2013. Comments (0) Views: 430 Autosport, FIA ETCC, Kružne trke

Borković drugi na treningu u rentiranom seatu

Ako je suditi na osnovu ostvarenog drugog vremena na treningu u Salcburgringu za treću trku Evropskog kupa turističkih automobila (ETCC), Dušan Borković je završio sa pehovima, koji ga prate od Slovačke, posle žestokog udesa nekoliko krivina posle starta. Auto je ozbiljno oštećen tako da je za treći takmičarski vikend morao da iznajmi seat leona iz Danske.

Duca AustrijaSve što je vredelo prebačeno je sa oštećenog španskog lava na pozajmljeni, ali nije bilo baš lako sve to podesiti da radi perfektno. U prilog tvrdnji govore i tri izlaska na stazu tokom nezvaničnih treninga, bez i jednog završenog kruga. Zahvaljujući vrednim mehaničarima, a ponajviše samom Dušanu, stvari su došle na svoje mesto.

– Prvi trening je bio katastrofa. Nisam ni vozio jer mi je puklo kučište menjača i još po nešto. NIS petrol rejsing tim je uspešno i sa velikom mukom sanirao problem, bravo momci i na drugom treningu seat je napokon bio na visini zadatka. Drugo vreme dana, ali može to još bolje, samo da automobil funkcioniše kako treba. I naravno malo sreće. Danas vozimo zvaničan trening u 11 sati, a kvalifikacije u 16:05 časova – rekao je Borković.

Komentari su zatvoreni.