MENI
TESTIRANJE OD PRE DVE GODINE NAVAK 23. mart 2010. godine

Hibrid na komercijalnim pneumaticima

NA AVALSKOM TRONU Petar Jovanović

Prva pobeda Petra Jovanovića

6. 11. 2012. Comments (0) Views: 508 Autosport, Reli

Makadamski izazov za posade iz MM Pauer tima

ASK MM Pauer iz Beograda iza sebe ima još jednu uspešnu sezonu. Organizovali su premijerno reli takmičenje sezone, tim se na kraju iste okitio šampionskom titulom države, u najzahtevnijoj auto disciplini, a Mile Cvjetičanin i Tihomir Nikolić najbolji su pojedinci u svojim klasama.

DOKTOR I MENADŽER Živko Gajić i Staniša Lazarac

DOKTOR I MENADŽER
Živko Gajić i Staniša Lazarac

Neko bi se sada možda odmarao i utonuo u zimski san, ali vesela ekipa iz Beograda željna avanture i izazova ne misli da miruje. Dve posade MM Pauer tima nastupiće poslednjeg vikenda novembra u Hrvatskoj na makadamskom reliju, Santa Domenica.

– U Hrvatsku putuju dve posade, svaka u renou klio Nenad Vićentić – Branislav Pijević i Živko Gajić – Staniša Lazarac. Cilj je da se pre svega dobro zabavimo. Nismo često u mogućnosti da vozimo makadam pa je to razlog plus. Potrudićemo se i da automobile što bolje pripremimo za ono što nas čeka. Posebnu zahvalnost dugujemo Draženu Ćuriću koji se lično angažovao i pomogao da putujemo u Hrvatsku – rekao je Pijević.

Ovo treće izdanje pozivnog Santa Domenica relija koje organizuje AKK Sveta Nedelja. Brzinski ispit, Savršćak – Samoborski otok, vozi se četiri puta, a vozila su podeljena u tri klase, sprint do 1400ccm, super sport do 2000 ccm i bez ograničenja preko 2000 ccm. Na startu se očekuje više od 50 posada.

P. Janković

Komentari su zatvoreni.