MENI
ŠAMPIONSKA SPRAVA Miloš Brkić u reno klio sportu

Miloš Brkić deceniju krunisao Zlatnom kacigom

Lagano zagrevanje za makadam

23. 11. 2012. Comments (0) Views: 655 Autosport, Reli

Makadamski izazov za domaće posade

Start prvog brzinskog ispita makadamskog reli spektakla Santa Domenika u Hrvatskoj, koji se ovog vikenda održava u okolini Samobora, biće pomeren sa 09 na 08.30 časova. Razlog je, verovali ili ne, broj prijavljenih posada koji je zajedno sa predvozačima dosegao za balkanske uslove neverovatnu cifru 90!

DIREKTNO IZ ŠVEDSKE DO SAMOBORA Vladica Rabrenović na putu dugom 2000 kilometara

DIREKTNO IZ ŠVEDSKE DO SAMOBORA
Vladica Rabrenović na putu dugom 2000 kilometara

– Priča o Santa Domeniki je odgovor svim nevernim Tomama da je reli u propadanju, da vozači nemaju novca, da su vožnje neatraktivne, i tako dalje. U pitanju je jedna lepa sportska priča – rekao je Jura Šebalj aktuelni šampion Hrvatske u reliju.

Sa startne rampe u Svetoj Nedelji startovaće i tri srpske posade, dve iz M M Pauera i jedna, šampionska iz VRR tima. Na suvozačkom mestu Vladici Rabrenoviću ovog puta radar će čitati Igor Črnac jer, na žalost, zbog poslovnih obaveza Radmil Radivojević neće ovoga puta imati makadamski debi. Santa Domenika reli šou vozi se u nedelju 25. novembra, a sastoji se od dva „leva“ i dva „desna“ prolaska brzinskim ispitom Savršćak.

Atraktivna staza, makadamska podloga i puno, puno prave reli hemije bili ju odlučujući motiv da se do sada, prijavi najviše posada kako bi pokazali koliko je reli privlačan, izazovan i nezamjenjiv. Zahvaljujući sponzorima publika će prvi put videti jednu hrvatsku posadu u VRC automobilu koja će se pridružiti mađarskim kolegama u davanju ekskluzivne dimenzije ovogodišnjoj trci.

Komentari su zatvoreni.