MENI
VREDNA NAGRADA Smiljković i Borković

Smiljkoviću kartica za gorivo u vrednosti od 1000 evra

Prvi Tesla reli za zdraviju životnu sredinu

22. 10. 2012. Comments (0) Views: 547 Autosport, Ostalo, Subaru

Subaru Brz za takmičenja prikazan na salonu u Australiji

Jedan od najatraktivnijih modela za ljubitelje motosporta upravo je izložen na Salonu automobila u Australiji (AIMS) u obliku sportski opremljenog i za auto-piste spremnog Subaruovog BRZ-a. Na svom štandu prikazuje ga Subaru Australija, kao najnoviju kreaciju svog dugogodišnjeg partnera, kompanije Possum Bourne Motorsport (PBMS) iz Novog Zelanda. U saradnji sa PBMS Subaru već desetak godina dominira na šampionatu Australije u reliju.

spreman-za-trkeGeneralni direktor Subaru Australija, Nik Senior je izjavio: “Presrećni smo što izlažemo PBMS BRZ, automobil sa specijalnom opremom, pripremljen za automobilska takmičenja. Iako Subaru Australija trenutno ne planira da ponovo uđe u automobilsku sportsku arenu, BRZ je izazvao jako veliki broj pozitivnih reakcija i zanimanje zaljubljenika u auto-moto sport.”

“Njihovo oduševljenje BRZ-om i visoki nivo zanimanja onih koji žele ozbiljnu alatku za borbe na stazi navodi nas da se pozabavimo i ovim segmentom auto tržišta. Od prvog dana smatramo da bi BRZ savršeno odgovarao “vikend ratnicima”, ljudima koji uživaju u auto sportu na klupskom nivou” – rekao je gospodin Senior.
PBMS je osmislio i razvio pakete opreme koji savršeno odgovaraju upravo ovoj ciljnoj grupi zaljubljenika. To je kompanija sa zavidnom međunarodnom reputacijom zbog sjajnih tehnoloških rešenja i pažnje koju pridaje detaljima. Imaju veliki izbor opcija za sportski BRZ pa kupci osnovne verzije kreću sa najnižom cenom i obogaćuju je komponentama koje zadovoljavaju njihove ukuse. PBMS je razvio tri paketa koji zadovoljavaju stroge zahteve automobilskih sportskih takmičenja.

promovisan-u-australijiOsnovni paket sadrži rolbar sa instalacijom, “rekaro” sportska sedišta, ojačanja za sigurnosne pojaseve u šest tačaka, modifikacije sistema dotoka goriva sa konektorima i lagane delove od “karbonfibera” sa oplatama vrata.

Srednji paket sportske opreme koji je izložen na sajmu u Australiji sadrži i specijalni kočioni sistem sa prednjim i zadnjim rotorima i viljuškama i ručnom kočnicom od STI-a, paket elektronike sa žičanom instalacijom, prekidačima i laganom baterijom, “rekaro” sedištima sa bočnim krilima i 18-inčnim aluminijumskim naplacima i “pireli P-zero” pneumaticima.

Treća opcija paketa sadrži komplet delova za friziranje motra uključujući i poboljšanje efikasnosti menjača u skladu sa individualnim zahtevima kupca. Kompanija PBMS obezbeđuje i mogućnost farbanja auta. Ovakav sportski opremljen BRZ biće u maloprodaji isključivo u Australiji uz porudžbine preko interneta.

Komentari su zatvoreni.