MENI

Vidosavljević najbrži u subotu od Đerekara do Mramora

Cvetiću rekord staze Mramor Đerekare

14. 10. 2012. Comments (0) Views: 663 Autosport, Reli

Dončevu Srbija Avčiju Istok

Posle dva dana i 12 brzinskih ispita(tri su otkazana) na šest lokacija završeno 45. izdanje Srbija relija, našeg najstarijeg i najtradicionalnijeg takmičenja sporta brzina na četiri točka. Prvo mesto u generalnom plasmanu osvojila je posada iz Bugarske Krum Dončev i Petar Jordanov u pežou 207 S 2000. Posada iz Turske Jagiz Avči i Bahadir Gucenmez u ford fiesti završila je na trećem mestu u generalnom plasmanu, što im je bilo više nego dovoljno da osvoje Kup Istočne Evrope.

SLAVLJENIČKO PRSKANJE NA TRGU REPUBLIKE Dončeva i Joradanova polivaju šampanjcem Turci i Mađar

SLAVLJENIČKO PRSKANJE NA TRGU REPUBLIKE
Dončeva i Joradanova polivaju šampanjcem Turci i Mađar

Drugo mesto u generalnom plasmanu pripalo je posadi iz Mađarske Zoltan Bešenji i Juliana Nirfas u subaru impreci. Najbolje plasirana mešovita domaća posada Vladica Rabrenović i Radmil Radivojević u renou klio, završila je na četvrtom mestu u generalnom plasmanu i prvo mesto u klasi 3 Otvorenog šampionata Srbije. Ujedno Rabrenović je na ciljnoj rampi zaprosio i dugogodišnju verenicu Lotu iz Švedske, a ona ga nije odbila.

Treće mesto u generalnom plasmanu Otvorenog šampionata Srbije pripalo je Todoru Stamenkoviću i Bratislavu Jovanoviću u micubiši lanseru IX evolucije. Visok plasman u klasi 2 zabeležili su još Mile Cvjetičanin i Vukašin Tomić u jugu 1.3, i Jovana Jovanović i Nenad Puković u vagenu polo. Što se tiče nekadašnjeg ponos nacionalne auto industrije juga 55 tu je tokom dva dana viđena žestoka borba između tri posade. Najbolji su bili Tihomir Nikolić i Nenad Timotić, drugo mesto pripalo je Ivanu Maksimoviću i Aleksandru Petričeviću, dok su treći bili Nenad Mirković i Stefan Pavlović.

Tagovi: , , ,

Komentari su zatvoreni.