MENI

BMW Golf kup Srbija 2012

NAJSAVREMENIH MERCEDES-BENZ ACTROS AUTOCISTERNI Vozni park NIS

Mercedes Benz i NIS potpisali Memorandum o saradnji

NAJZANIMLJIVIJI MODELI ISPRED JEDNE KUĆE (Foto: M. Bošković)

9. 10. 2012. Comments (0) Views: 611 Ford, Industrija, Infiniti, Land Rover, Volvo

Dan premijum automobila u Grand Motorsu

Novinari, dosadašnji i budući kupci, zaljubljenici u vozila tri marke i prijatelji kompanije Grand Motors 4. oktobra su imali jedinstvenu priliku da se samo tog dana na jednom mestu, u izložbeno-prodajnom salonu Grand Motorsa na Novom Beogradu, upoznaju sa najatraktivnim modelima tri prestižne marke – Volvo, Land Rover/Range Rover i Infiniti.

 NAJZANIMLJIVIJI MODELI ISPRED JEDNE KUĆE (Foto: M. Bošković)U prijatnoj, opuštenoj atmosferi, uz DJ muziku i probrane specijalitete catering partnera Pane e vino, okupljeni su imali mogućnost da se informišu o kompletnoj ponudi tri marke čija vozila uvozi, prodaje i servisira Grand Motors. Zainteresovanima je, pak, ponuđeno da se u kraćoj vožnji upoznaju sa performansama nekoliko eksluzivnih modela.

Najveću pažnju medija i gostiju su privukli trenutni hit u programu Rang Rovera – najsvežiji model Evoque, koji pleni izledom, tehničkim rešenjima i voznim mogućnostima, vrhunski opremljen XC60 u verziji R Design i Infiniti FX 30d. Pored pomenutih automobila, na raspolaganju za prvo upoznavanje bili su i Land Rover Discovery, Land Rover Freelander i Volvo S60.

Komentari su zatvoreni.