MENI

Cvetiću rekord staze

Marko Tujković inženjer rudarstva majstor za Hibrid

23. 09. 2012. Comments (0) Views: 1154 Autosport, Brdske trke

Stojić uzvratio Cvetiću

Na nedeljnoj trci nastavljena je borba sa subotnje trke između Vitomira Susija Cvetića i Dejana Stojića, ali je u drugom izdanju uspešniji bio Stojić koji stazu od 2600 metara „odradio” za 1.26,192 minuta što je ujedno i nove rekord staze na Vrdniku.

NOVI REKORDER STAZE NA VRDNIKU Dejan Stojić

NOVI REKORDER STAZE NA VRDNIKU
Dejan Stojić

Trka je danas prošla bez većih incidenata, odnosno van staze završili su Željko Pisarić i Vladimir Đurović iz klase mali N. Njih dvojica su u žestokoj borbi za prvo odnosno drugo mesto malo preterali i ostali bez bodova, tako da su trojica prvoplasiranih u klasi mali N Saša Janković, Zlatko Dobrota i Damir Ilić.

U klasi dva kao i juče poredak najbržih je Predrag Lambaša, Milorada Simunović i Aleksandar Mladenović. Klasu 4 obeležila je odlična vožnja Nenada Savića u odlično pripremljenoj škodi feliciji koji se popeo i na peto mesto generalnog plasmana. On je iza sebe ostavio iskusnog Bucu Isakova i Branka Zirojevića.

U klasi 5 Vitomir Cvetić koji je imao određenih tehničkih problema pored drugog vremena u generalnom plasmanu bio je ubedljiv i nije dozvolio da mu Simić Dragan i Uroš Brkić priđu blizu. Dragan Simić žalio je što nije uspeo da dotera svoj automobil Mitsubishi koji je bolje prilagođen brdskim stazama jer bi sigurno bo konkurentniji u borbi za generalni poredak.

U klasi 7 Dejan Čolović pobeđuje ispred Đunisijević Željka i Gorana Toromana. U klasi 9 apsolutno je dominirao Dejan Stojić koji je iza sebe ostavio Životu Milića i Dragana Balačikića. Prisutni vozači opisali su stazu kao tehnički dosta zahtevnu, ali kao poprlično zanimljivu i pokazali želju da je i dogodine voze. Nakon Tare veliki je uspeh da je ova trka prošla bez incidenata koje su mogli da dodatno naruše ugled domaćeg auto sporta.

Komentari su zatvoreni.