MENI
STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA Milan Markov Metalni

Markov odmah u bodovima za podijum

DUPLI TRIJUMF Vid Popvić

Popoviću kup i Trofej Beograda

NA KORAK DO DUPLE KRUNE Milan Nikolić

26. 09. 2012. Comments (0) Views: 418 Karting

Nikolić još jednom ubedljiv

Milan Nikolić obeležio je četvrtu trku šampionata Srbije u kartingu koja je održana na kartodromu MB Rodić u Kuli kod Vrbasa. Sticajem okolnosti samo su prve tri klase imale više od tri takmičara na startu trke, dok su preostali učesnici zbog malog broja vozača vozili u divizijama.

 NA KORAK DO DUPLE KRUNE Milan Nikolić Zbog velike vrućine koja vladala tokom vikenda još na nezvaničnim treninzima u subotu, gotovo svi takmičari imali su problema sa kartinzima, koji prosto nisu hteli da funkcionišu u takvim uslovima. Koliko je bilo toplo u punoj opremi ispod kaciga znaju samo učesnici, ali voziti se orali, a zapravo svi su i hteli.

Milan Nikolić je u klasi jedan gde je malena zujalica bolje funkcionisala, slavio u obe vožnje, dok je u klasi dva ostvario jednu pobedu i jedno drugo mesto.

– Zadovoljan sam rezultatima u Kuli mada sam mogao biti i ubedljiviji, naročito kada je u pitanju klasa 2, koja me u ovom trenutku više inspiriše. Dva kruga pre kraja trke imao sam jedno jače kočenje, koje me je koštalo prvog mesta. Nema razloga za zabrinutost jer ima još jedna trka do kraja i to na domaćem terenu, tako da verujem da ću opravdati očekivanja roditelja, ljudi iz kluba i naravno sponzora – rekao je Nikolić.

Svi koji su u nedelju 26. avgusta vozili u Kuli u nemogućim vremenskim uslovima svojevrsni su pobednici svako u svojoj klasi.

NEZVANIČNI REZULTATI

Klasa 1: M. Nikolić, 2. U. Stevanović 3. R. Radonjić
klasa 2: M. Nikolić, 2. I. Stevanović, 3. R. Milenković
klasa 3. L. Vojnić, 2. M. Karadžić, 3. A. Radojković

Komentari su zatvoreni.