MENI
VESELO OKOLO PREPREKE Kartingaši na delu u šikani

Izazov improvizovane šikane

NA KORAK DO DUPLE KRUNE Milan Nikolić

Nikolić još jednom ubedljiv

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA Milan Markov Metalni

26. 09. 2012. Comments (0) Views: 570 Karting

Markov odmah u bodovima za podijum

Šesti takmičarski dan Karting Amaterske Lige obeležilo je učešće nekadašnjeg šampiona KAL-a Milana Markova, kao i nekoliko značajnih promena na tabelama obe takmičraske klase.

 STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA Milan Markov Metalni Zahvaljujući uvođenju novog bodovnog sistema, već nakon prvog ovogodišnjeg učešća Markov se probio na visoko treće mesto u Sprint klasi. Vodeću poziciju preuzeo je Zoran Ćalić, dok je na drugo pao Nebojša Prokić. U klasi Hobi Nikolai Stushnov nastavlja da vlada, a izostanak Vladana Kolarića sa takmičarskog dana iskoristili su Magda Prokić i Ivo Veselinov da se probiju na drugo, odnosno treće mesto.

U KALplus takmičenju nije bilo promena u vrhu tabele. Ostala je još jedna šansa da takmičari poprave svoje plasmane koji im donose veoma vredne bodove koje prenose u play-off, a oni koji se nisu do sada kvalifikovali mogu pokušati da uhvate „poslednji voz“ pred predstojeći finalni deo takmičenja.

U nedelju 30. septembra, od 11 sati, biće održan, odnosno nadoknadjen treći takmičarski dan KAL-a, koji je bio više puta odlagan u prolećnom delu šampionata zbog učestalih loših vremenskih prilika.

Komentari su zatvoreni.