MENI

Borković i Vesnić u stotinku na treningu

Poplava oštetila menjač na vektri Mikice Vesnića

26. 08. 2012. Comments (0) Views: 1250 Autosport, Brdske trke

Borković pokorio evropska brda

Dušan Borković član Nisotek rejisng tima iz Srbije u micubiši lanseru 9 evolucije, novi je šampion Evrope na brdskim stazama u svojoj kategoriji. Pretposlednju trku koja je ovog vikenda održana u na stazi u Ilirskoj Bistrici u Sloveniji, obeležilo je žestoko nevreme praćeno gradom, tako da je u jednom trenutku došlo i do preklida takmičenja, jer je boks sa takmičaraima bukvalno bio poplavljen.

NOVI ŠAMPION I BUDUĆI MLADOŽENJA Dušan Borković

NOVI ŠAMPION I BUDUĆI MLADOŽENJA
Dušan Borković

Posle nastavka, naša as je pobedio u drugoj trci i ukupno je završio na drugom mestu, što je bilo više nego dovoljno za šampionsku titulu u drugoj sezoni, kako simpatični dugajlija iz Pančeva vozi sa elitom. Od prve trke Borković je uz nesebičnu pomoć svih članova tima demonstrirao rešenost da sezonu kruniše štitulom, kako bi se posle toga na miru i oženio, kako je najavio.

Mikica Vesnić drugi predstavnik Srbije u opel vektri u prvoj vožnji je briljirao, a na drugoj se nije pojavio, zbog već pomenutih dešavanja tokom potopske kiše koja je zahvatila nekadašnju bratsku Republiku, jednu od šest članica SFRJ. U svakom slučaju, kada su uslovi bili zadovoljavajući Vesnić je svima pokazao umeće upravljnaja moćnim automobilom, koji će možda posle ove sezone pronaći novog vlasnika jer je tokom subote i nedelje vladalo veliko intersovanje za vektru Vesnić rejsing tima

Komentari su zatvoreni.