MENI

Borković u Loparama zbog publike i treninga

Borković u rezervnom autu u Loparama

NESVAKIDAŠNJA SCENA Mikica Vesnić

25. 07. 2012. Comments (0) Views: 943 Autosport, Ostalo, Video

Vesnić u muzičkom spotu

Mikica Vesnić sa nestrpljenjem očekuje nastavak svog trkačkog programa za sezonu 2012 a dugo iščekivanje do ponovnog ulaska u trkački bolid Opel Vectra STW prekratio je poziv rock benda Hadži Prodane Duše. Maštoviti i kreativni Užičani snimaju spot za numeru Vođa pa im je pored Bore Đorđevića, Radomira Antića, Đorđa Davida i Žike Jelića po scenariju bio potreban i jedan vrsni automobilista. Odluka je pala na Milovana Mikicu Vesnića koji im je sa zadovoljstvom izašao u susret stavivši u pogon ceo svoj tim.

NESVAKIDAŠNJA SCENA Mikica Vesnić

NESVAKIDAŠNJA SCENA
Mikica Vesnić

Za potrebe snimanja na kratko je zatvoren deo puta od čuvene Kurtine kafane prema hotelu Beli Bor na Tari. Uz sve mere bezbednosti i punu takmičarsku opremu simulirana je trka između Vesnića i glavnog junaka koga je u trkačkom jugu „odglumio“ takođe član ASK Vesnić Sport Auta, relista Tomo Nikitović. Scenario je predvideo jednu, mogli bi reći, naučno-fantastičnu scenu pa je maleni jugo nadmašio moćnu Opel Vectru što je našem glavnom junaku omogućilo da osvoji izabranicu svoga srca. Spoj rock’n roll-a i automobilizma privukao je dosta pažnje mnogobrojnih posetilaca planinske lepotice Tare iako trkački automobili nisu retkost na ovoj planini.

„Nisam se dvoumio ni jednog trenutka kada sam dobio poziv od članova benda da učestvujem u ovom projektu. Danas smo se pre svega lepo družili. Bilo je izuzetno zabavno i pored toga što sam izgubio trku i dobro se iznervirao posle toga bacajući opremu i šutirajući svoj trkački automobil.“

VEKTRA VS YUGO

VEKTRA VS YUGO

– kroz smeh poručuje Vesnić koji je dobro odigrao ulogu poraženog – „Drago mi je što smo mladim generacijama koje, na žalost, sve manje prate automobilizam pokazali kako izgleda i funkcioniše profesionalni trkački tim i automobil. Oni će kroz svoj muzički spot naš sport propagirati dalje svojim vršnjacima.“

Hadži Prodane Duše rad na svom novom spotu završavaju u narednih desetak dana pa ćemo uskoro moći da uz muzičku pratnju mladih rokera uživamo u ovom do sada neviđenom duelu najslabije i najjače klase domaćeg automobilizma. Vesnić sezonu nastavlja 18-19 avgusta upravo na Tari gde se vozi istoimena brdska trka.

P.Janković

Spot možete pogledati ovde:

Komentari su zatvoreni.