MENI
NA KORAK DO PODIJUMA Dragoj i Konstatinović

Dragoj peti na Šajcleru

ZA SRBIJU Miloš Milovanović

Milovanović za publiku i sponzore

NA DOMAK DO PODIJUMA ragan Dragoj i Zlatan Konstatinović

21. 07. 2012. Comments (0) Views: 657 Brzinski, Motociklizam

Po kiši sa slikovima

Posle naporne noći tokom koje su rešili problem sa padom pritiska ulja u motoru, naši prikoličari Dragan Dragoj i Zlatko Konstatinović starovali su i na Zlatnoj trci (Golden race) na moto takmičenju koje se ovog vikenda vozi u Nemačkom gradu Šajcler.

 NA DOMAK DO PODIJUMA ragan Dragoj i Zlatan Konstatinović Trka je vožena po kiši što je za naše takmičare bio velikki hendikep jer su jedini vozili na gumama za suv asfalt, poznatijim kao slikovima.

– I pored izuzetno teških uslova na stazi, zbog čega nam je borba za prvo mesto bila daleko, mi nismo odustali, te smo u zaista smeloj vožnji, uz jaku konkurenciju, zauzeli četvrto mesto- kaže vozač Dragan Dragoj.

Prethodnog dana, u petak, naš tandem je vozio prvu trku na kojoj su do poslednjeg kruga držali treće mesto, ali su zbog kvara neposredno pre cilja pali na petu poziciju.

Inače, takmičenje u Šajclu je jedan od najvećih događaja moto sezone u Nemačkoj i na njemu se voze i dve trke za svetski šampionat savremenih, F1 prikolica. Na njihovoj prvoj trci danas (subota) je pobedio britanski tandem Rivs-Ešli, na motociklu LCR Suzuki.

Komentari su zatvoreni.