MENI

Prvi reli i vođstvo za ASK Centar Boban

Nova elektronika za Španiju

NOVI PRVI ČOVEK SAKSS Dejan Čolović okružen lepotiicama

8. 05. 2012. Comments (0) Views: 1341 Autosport, Ostalo

Dejan Čolović novi predsednik SAKSS

Jedanaesta Skupština Sportskog auto karting saveza Srbije održana je 7. maja u hotelu „Nacional” na kojoj je pored usvajanja finansijskog izveštaja za 2011. godinu, smenjeno kompletno rukovodstvo, dok su predsednik SAKSS i predsednik Upravnog odbora SAKSS dali usmene ostavke.

NOVI PRVI ČOVEK SAKSS Dejan Čolović okružen lepotiicama

NOVI PRVI ČOVEK SAKSS
Dejan Čolović okružen lepotiicama

Za novog predsednika izabran je Dejan Čolović Čola aktivni automobilista u klasama Hibrid i sport prodakšn (SP). Na pomenutoj sednici usvojene su i neke izmene i dopune Statuta SAKSS i izabrano novo rukovodstvo u sledećem sastavu: Nenad Savić, predsednik Skupštine SAKSS, Rajko Živanović, zamenik predsednika Skupštine, Teodor Gaćeša, predsednik Upravnog odbora, Dejan Bošnjaković, zamenik predsednika Upravnog odbora, Života Milić, predsednik Izvršnog odbora i Milan Spasojević, Momčilo Milojković i Nenad Savić, članovi Nadzornog odbora SAKSS.

Sednicu su oko 19 časova napustili predstavnici ASK Balkan, ASK Tošić racing, ASK Vitro racing, Auto rojal klub i Subotica kart.
Da novo rukovodstvo ne gubi vreme govori i činjenica da su na korak do potpisivanja ugovora o saradnji između Srpskog auto Saveza i SAKSS povodom organizacije Otvorenog šampionata Srbije u auto sportu.

Komentari su zatvoreni.