MENI
STARI SAZIV Željko Staničić, neizbežna devojka i Dragoslav Perišić

Srbi uknjžili jedan bod

SVE JE SPREMANO ZA START SEZONE Detalj sa rampe od prošle godine

Gornji Brestovac nova staza stari izazovi

POPULARNOST NIJE NA ODMET Gabor Sagmajster

17. 04. 2012. Comments (0) Views: 555 Motociklizam, Motokros

Sagmajster oduševio publiku u Hrvatskoj

Posle uspeha na Svetskom kupu u Emiratima Gabor Sagmajster koristi svaku priliku da učestvuje na moto kros trkama, kako bi se što bolje pripremio za predstojeći šampionat Srbije koji startuje u vikendu pred nama u Leskovcu. Od rodne Subotice do staze u Osijeku nije daleko, a trka otvorenog šampionata Hrvatske dobro dođe kao i odličan trening.

 POPULARNOST NIJE NA ODMET Gabor Sagmajster – U okviru priprema za domaći šampionat u moto krosu ne propuštam ni jednu zgodnu priliku da vozim, kako bi se što bolje pripremio. Minulog vikenda vozili smo kod komšija, ako tako mogu da kažem, na stazi u okolini Osijeka im mogu reći da smo se odlično proveli. Pored toga što sam pobedio u svojoj klasi, mogu bez imalo lažne skromnosti reći da sam bio prava atrakcija. Svi su se tiskali oko našeg šatora, kako bi mogli da razgovaraju sa nama. Dakar i učestvovanje na Svetskom kupu evidentno daju rezultate, kada je u pitanju popularnost – rekao je Sagmajster.

U nedelju 22. aprila na stazi pored Leskovca staruje šampionat Srbije u moto krosu. Po rečima sekretara Moto saveza Srbije pored više od 50 domaćih takmičara, očekuje se i veliki broj krosera iz susednih zemalja. Raduje činjenica da će ove godine, za razliku od prethodnih, u klasi do 65 kubika biti više od pet klinca sa licencama za takmičenje.

Komentari su zatvoreni.