MENI
KANDIDAT ZA NOVOG VLASNIKA BRZINE Miloš Milovanović

Rekord Batajnice na udaru

POVRATNIK NA DOMAĆE STAZE Miloš Milovanovićn na BMW

Milovanović oduvao konkurenciju

PRVO VREME NA TRENINGU Miloš Milovanović

28. 04. 2012. Comments (0) Views: 488 Brzinski, Motociklizam

Milovanović najbrži na treningu

Više od 110 takmičara u sve tri discipline prošlo tehnički prijem i verifikaciju za prvu trku Otvorenog šampionata Srbije u motociklizmu. Avio pista u Batajnici tokom čitavog dana bila je u znaku slobodnih i kvalifikacionih treninga za moto klasik, skuter kup i brzinski motociklizam disciplinu.

 PRVO VREME NA TRENINGU Miloš Milovanović Najbrži na treningu i to drugom u klasi 1000 štok sport je Miloš Milovanović povratnik na domaće staze, posle nekoliko sezona u internacionalnim vodama gde je imao zapažene rezultate. Drugo vreme u vlasništvu je Željka Staničića aktuelnog šampiona Srbije u najjačoj klasi.

U klasi 600 super sport prvo vreme i pol poziciju na nedeljnoj trci imaće Nenad Stojanović Cvrle, još jedan od branioca titule od prošle sezone. U klasi 125 SP prvo vreme ostvario je Jovica Lubura. Klasu 600 hepening koja je ujedno i najbrojnija predvodi Nemanja Paunović, dok je Nemanja Lazić bio najbrži u klasi 1000 hepening.

Start prve trke u nedelju 20. aprila zakazan je za 12 sati, a čast će pripasti takmičarima u moto klasik disciplini. U pauzi premijerni nastup imaće učesnici u skuter kupu. Finale pripada brzinskom motociklizmu koji dođe kao šlag na torti.

Komentari su zatvoreni.