MENI

Krum Dončev nosilac reli liste

Todor i Krum za vrh

27. 04. 2012. Comments (0) Views: 583 Autosport, Brdske trke

Dušan Borković u Austriji

Druga trka šampionata Evrope na brdskim stazama održava se ovog vikenda u Austriji na stazi Rehberg. Dušan Borković član Nisotek rejsing tima jedini je predstavnik Srbije koji će braniti boje naše zemlje u klasi N 4 za volanom micubiši lansera 9 evolucije. Posle uspeha na premijernom izdanju u Francuskoj, Borković ide na drugi okršaj dodatno motivisan.

PRAVAC REHBERG Dušan Borković

PRAVAC REHBERG
Dušan Borković

Gotovo po pravilu, a tako je bilo i prošle godine kako se približava vreme da Borkovići krenu iz rodnog Pančeva put staze gde održava evropsko takmičenje, tako se lokalni zemljoradnici pubune i blokiraju puteve, ali za dugajliju imaju razumevanja.

– Rehberg je staza na kojoj sam prošle godine prvi put vozio u šampionatu Evrope na brdskim stazama. Ostala mi je u odličnom sećanju jer sam osvojio prvo mesto i od starta pokazao konkurenciji sa kime će imati posla tokom sezone. Iskreno verujem da i ovog vikenda mogu da ponovim uspeh i tako nastavim pobednički niz. Austrija nam je poznata i praktično je u komšiluku tako da nismo morali mnogo ranije da krenemo na put, a drugo verujem da će neko od domaćih ljubitelja auto sporta doći da pogleda takmičenje, iako se istog vikenda u Srbiji održava 3. Beogradski reli na Avali i Košutnjaku – rekao je Borković.

Komentari su zatvoreni.