MENI
POBEDNIČKA MAŠINA Mini x-raid

Mini x-raid tim pobednik Dakar relija 2012

JOŠ JEDAN MICUBIŠI EVO IX U GARAŽI DUŠANA BORKOVIĆA Sada mogu da treniram do mile volje

Rezervna mašina za trening

KARTING OTVARA I ZATVARA SEZONU Detalj sa trke na Adi Huji

18. 01. 2012. Comments (0) Views: 595 Autosport, Ostalo

Deset prijava do sada

Na osnovu pristiglih prijava od strane organizatora auto karting trka na adresu matičnog Saveza, za sada ima prijavljeno 10 takmičenja. Rok za prijave bio je 15. januar, ali po svemu sudeći Sportski auto karting savez Srbije imaće razumevanja za nove prijave, kojih će poznavajući prilike u domaćem auto sportu sasvim sigurno biti.

KARTING OTVARA I ZATVARA SEZONU Detalj sa trke na Adi Huji

KARTING OTVARA I ZATVARA SEZONU
Detalj sa trke na Adi Huji

Disciplina kružne trke za sada ima tri rezervisana termina. Kragujevac bio otvorio sezonu uličnom trkom 20. maja. Sledi 17. juna trka za CEZ(Centralno evropsku zonu), ali nije poznat ni organizator ni lokalitet. Krajem jula prijavljena je trka u Banjaluci na autodromu Zalužani gde se GM rejisng tima vodi kao organizator.

Najzahtevnija disciplina takođe za sada ima tri takmičenja u najavi. Beogradski reli „ide” 6. maja za Đurđevdan i biće bodovan za nacionalni šampionat, regionalni kup i CEZ. Srbija reli zakazan je za 24. jun i to prvog dana na Tari i drugog u Beogradu. Finale pripada ekipi sa Uba 2. avgusta.

Brdske trke za sada imaju samo dva termina u takmičarskom kalendaru. Prvi je Kruševac 8. jula i Tara za CEZ 19. avgusta na Preobraženje.

Karting za sada najviše sliči brđanima, po broju prijavljenih takmičenja. Kragujevac, 22. aprila otvara sezonu i to će za sada biti prvo takmičenje domaćeg auto karting sporta, ako se neko u međuvremenu ne prijavi sa organizacijom trke pre zadatog termina. Jedino takmičenje u Beogradu zakazano je za 19. septembar i to bi bilo finalno takmičenje. Drugim rečima karting za sada otvara i zatvara domaći sport brzina na četiri točka.

Komentari su zatvoreni.